DAMES 1, LEEUW ZONDER TANDEN

Afgelopen zaterdag speelde dames 1 hun eerste wedstrijd thuis in Den Asseldonk. Echter kunnen de plannen om de 1e competitiehelft bij de eerste drie te eindigen nu al de ijskast in. Een mat en matig Montagnards verloor afgetekend met 0-4. Setstanden 21-25 17-25 19-25 13-25 zeggen voldoende.

Zonder Laura stond er nog steeds een brede groep met ook enkele speelsters die op meer posities kunnen spelen. Coach Theo had er dan ook zin in, zeker na de vorige wedstrijd waar de dames vooruitgang lieten zien en bij vlagen goed en slim speelde.

Helaas was dit niet te zien in deze wedstrijd. Uiteraard waren er ook wat factoren die niet meewerkte zoals de warmte in de zaal (daar hebben hun ook last van) en een tegenstander die onze dames mee lieten gaan in hun trage spel. Toch zal er in de toekomst beter met deze gegevens om moeten worden gegaan. We zijn samen met Prem en Theo een nieuwe weg ingeslagen en dit zal gaan met vallen en opstaan en ook gepaard gaan met verlies. Maar de ondergrens van het team lag deze wedstrijd lager dan gewenst.

Elk seizoen heb je wel een wedstrijd ertussen zitten van “vergeten en nooit meer overdoen”, dus we hebben deze al gehad. Mooie uitdaging voor het team om het juiste antwoord te geven op deze mindere dag.
(Ik, Prem, was niet bij de wedstrijd aanwezig)